Een tabel aanpassen voor optimale gegevensweergave

Tip: Het aanpassen van tabellen om relevante gegevens te tonen kan je beheerefficiëntie aanzienlijk verbeteren. Dergelijke configuraties zijn cruciaal voor een helder en gefocust overzicht van de gegevens.

Platform: Desktop

1. Klik op de pagina in de zijbalk aan de linkerkant die de gewenste tabel bevat (bijvoorbeeld Management).
    Scroll naar rechts in het tabel en klink rechtsboven op + om een kolom toe te voegen.

2. Om de volgorde van de kolommen te wijzigen, selecteer het handsvat van de kolomnaam en verplaats deze naar links of rechts.

3. Als je de aangepaste tabel later wilt gebruiken of delen met anderen, klik dan op Weergave toevoegen boven de tabel. Opgeslagen configuraties kunnen door het gehele communitymanagement geselecteerd worden.
    In deze weergave kan je je weergave herstellen als je onopgeslagen veranderingen hebt.

4. Als je de managementtabellen wilt gebruiken in volledig scherm, klik rechtsboven op deze knop:
  5. Om rechtstreeks een kolom toe te voegen, klik op de drie puntjes in een kop om meer kolomacties te tonen en druk op + voeg rechts een kolom toe.

6. Druk op ''Weergave toevoegen'' bovenaan de tabel om een nieuwe weergave toe te voegen en zo een kopie van de huidige weergave te maken.

Wanneer je wijzigingen aanbrengt in deze nieuwe weergave, kun je deze ongedaan maken of opslaan door op de drie puntjes in de kop van de kopie te klikken en vervolgens op de bijbehorende knop te drukken. Hier kun je ook een nieuwe naam geven aan je weergave.