Herinneringen versturen aan bedrijven met niet geactiveerde profielen

Tip: Het versturen van herinneringen in bulk kan de activatie en betrokkenheid van bedrijven in je community aanzienlijk versnellen.

Platform: Desktop

1. Klik in de zijbalk links op Management en kies Bedrijven.
  2. Gebruik de checkbox linksboven in de tabel om alle bedrijven in één keer te selecteren.
  3. Na het klikken op de checkbox zal er bovenaan een knop Herrinering verschijnen. Druk op deze knop.
Pas eventueel de tekst van de uitnodiging aan en klik op Verzenden.