Toegang tot uw bedrijfsinformatie

Overzicht:

• Communityleden: Alle leden van de community kunnen uw bedrijfsinformatie inzien.
  • Toegang via de website: Klik op uw logo om de bedrijfsinformatie op de website te bekijken.
  • Toegang in de app: Uw bedrijf is te vinden in de ledenlijst van de Chainels-apps.
  • Extern delen: Uw gegevens kunnen via een API gedeeld worden met externe applicaties of derden, zoals consumentensites of digitale displays.