Email- en pushnotificatie instellingen wijzigen

Note: Het aanpassen van je notificatie-instellingen helpt je om de frequentie en het type meldingen dat je ontvangt te beheren, zodat deze overeenkomen met je behoeften en voorkeuren.

Platform: Desktop

1. Klik op jouw naam rechtsboven op de pagina en selecteer Mijn Instellingen.
  2. Klik op Notificaties in de zijbalk aan de linkerkant. Hier vind je een overzicht van alle kanalen, pagina's en functies die je kunt volgen, met bijbehorende notificatie-instellingen onderaan elke pagina.
  3. Kies aan de bovenkant van de pagina de functie waarvoor je de notificatie-instellingen wilt wijzigen.
  4. Scroll naar de kop Notificaties en selecteer of deselecteer de gewenste notificaties voor website, e-mail en app.
  5. Klik op Opslaan om je voorkeuren bij te werken.