Bestanden delen met uw community

Let op: Het gebruik van groepsmappen voor het delen van bestanden kan georganiseerde communicatie binnen specifieke segmenten van de community bevorderen.

Proces:

1. Voeg bestanden zoals foto's, video's of documenten toe aan elk bericht. Voor details over het schrijven van een bericht, zie artikel Een bericht schrijven.
  2. Groepsleden: Als je lid bent van een groep en het communitymanagement heeft een map voor deze groep gemaakt, kun je ook bestanden aan deze map toevoegen via de Bestanden knop in de zijbalk.