Bedrijfsinformatie bewerken

Let op: Het is belangrijk om bedrijfsinformatie actueel te houden voor nauwkeurige communicatie en beheer binnen het platform.

Platform: Desktop

1. Klik op Management in de zijbalk aan de linkerkant en selecteer Bedrijven.
  2. Zoek het bedrijf waarvan je de gegevens wilt wijzigen. Klik op het tandwielicoon (⚙️)in de meest rechter kolom van de tabel en kies Bewerk Bedrijfsinformatie.
  3. Wijzig de benodigde gegevens en klik op Opslaan om de updates toe te passen.