Een wachtwoord reset link versturen aan gebruikers

Tip: Regelmatige herinneringen aan gebruikers om hun wachtwoorden te updaten verhogen de veiligheid. Een eenvoudig resetproces bevordert betere beveiligingspraktijken.

Platform: Desktop

1. Klik op Management in de zijbalk links en selecteer Gebruikers.
  2. Vind de juiste gebruiker in de tabel door te scrollen of door hun naam in te typen in het veld onder Naam.
  3. Klik op het tandwielpictogram naast de betreffende gebruiker (in de meest rechter kolom van de tabel) en kies voor Stuur een wachtwoord reset link.
  4. Bevestig de actie door op OK te klikken.