Een enquête aanmaken

Note: Zorg dat de vragen duidelijk en beknopt zijn voor de beste respons.

Platform: Desktop

1. Volg stappen 1 t/m 7 van "Hoe schrijf ik een bericht?", en selecteer Enquête bij stap 4.
  2. Klik op Voeg Vraag Toe en kies het type vraag:
    • Meerkeuze (één selectie): Bied meerdere antwoordopties aan, waaruit deelnemers er één kunnen kiezen.
    • Meerdere Keuzes (meerdere selecties): Bied meerdere antwoordopties aan, waaruit deelnemers er één of meer kunnen selecteren.
    • Open Vraag: Deelnemers kunnen hun eigen antwoord invullen.
    • Bestanden Uploaden: Vraag deelnemers om bestanden te uploaden.
    • Beoordeling: Laat deelnemers een waardering van één tot vijf sterren geven.
  3. Kies wie de resultaten van de enquête kan zien: Alle Gebruikers voor openbaar of Privé voor beperkte zichtbaarheid.
  4. Bepaal wie de enquête invult: Individuele Gebruiker voor elke gebruiker of Bedrijf voor één respons per bedrijf.
  5. Stel indien gewenst een eindtijd en -datum in voor de enquête.