Een nieuwsbrief schrijven

Tip: Een goed geschreven nieuwsbrief kan de betrokkenheid binnen en buiten je community aanzienlijk verhogen. Zorg voor relevante inhoud en aantrekkelijke visuele elementen om de aandacht van je publiek te trekken.

Platform: Desktop

1. Klik op Management in de zijbalk aan de linkerkant en selecteer Nieuwsbrieven.
  2. Klik op Nieuwsbrief schrijven onder de tabel.
  3. Configureer het ontwerp van de nieuwsbrief door een coverfoto te uploaden en de gewenste kleuren te kiezen.
  4. Voeg een aantrekkelijke titel toe aan de nieuwsbrief en schrijf een boeiende introductie.
  5. Selecteer de berichten die je wilt opnemen in de nieuwsbrief.
  6. Bepaal de ontvangerslijst voor de nieuwsbrief, inclusief leden van je community en externe relaties.
  7. Voor het verzenden, bekijk een voorvertoning van de nieuwsbrief om zeker te zijn dat deze aan je verwachtingen voldoet. Je kunt de nieuwsbrief ook Opslaan om later te verzenden.