Een bericht schrijven

Platform: Desktop

1. Klik op Berichten in de zijbalk links.
  2. Klik op Bericht schrijven onder de kanalen.
  3. Klik op het kanaal waarin je het bericht wilt schrijven.
  4. Selecteer het type bericht dat je wilt schrijven. Voor begeleiding, raadpleeg het artikel Welk type bericht moet ik selecteren?.
  5. Indien gewenst, selecteer een specifieke groep gebruikers die het bericht zal ontvangen.
  6. Klik op Volgende.
  7. Voeg een titel en inhoud toe aan je bericht. Voeg indien van toepassing een bestand toe (document, foto of video) en extra informatie zoals de datum van een evenement.
  8. Klik op Verzenden om het bericht te verspreiden.