Uw wachtwoord opnieuw instellen

Tip: Als u de reset e-mail niet binnen 5 minuten ontvangt, controleer dan uw spamfolder.

Platforms:
Desktop, iOS, Android

Stappen voor Desktop:

1. Bezoek www.chainels.com in uw browser.
  2. Klik op Inloggen rechtsboven op de pagina.
  3. Selecteer Wachtwoord vergeten? onder de inlogknop.
  4. Voer het e-mailadres van uw Chainels-account in en klik op Verzenden.
  5. Volg de link in de e-mail van Chainels om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Stappen voor iOS:

1. Open de Chainels-app.
  2. Kies Wachtwoord vergeten.
  3. Voer uw Chainels-account e-mail in en tik op Verzenden.
  4. Gebruik de link in de Chainels e-mail om een nieuw wachtwoord te maken.

Stappen voor Android:

1. Ga naar de Chainels-app.
  2. Tik op Wachtwoord vergeten.
  3. Voer uw account e-mail in en selecteer Verzenden.
  4. Stel uw wachtwoord opnieuw in via de link in de Chainels e-mail.