Een gebruiker toewijzen aan meldingen

Platform: Desktop

1. Klik op Probleemrapportage in de zijbalk aan de linkerkant.
  2. Klik op het instellingenicoon rechtsboven op de pagina.
  3. Scroll naar beneden naar de configuratietabel en kies de meldingscategorie die je wilt instellen.
  4. Klik naast de categorie op het instellingenicoon en selecteer Bewerken.
  5. Hier kun je de categorie naam aanpassen, een notitie toevoegen, de zichtbaarheid en de status instellen.
  6. Bepaal in het veld "Standaard toegewezen aan" welke gebruikers worden toegewezen aan meldingen in deze categorie.
  7. Selecteer de meldingscategorie en klik op Opslaan.