Een nieuwe service toevoegen

Platform: Desktop

1. Klik op Services in de zijbalk aan de linkerkant.

2. Klik op het instellingenicoon (⚙️) rechtsboven op de pagina.

3. Selecteer + Service onder de tabel.

4. Vul de naam van de service in en de andere vereiste velden:

• Upload een omslagafbeelding voor de servicepagina.
    • Kies een icoon voor de service.
    • Stel zichtbaarheidsinstellingen in: Gepind voor snelkoppeling in de zijbalk, Zichtbaar voor alle leden, of Beperkte zichtbaarheid voor specifieke gebruikers.
    • Voeg inhoudsblokken toe zoals tekst, afbeeldingen, bestanden en knoppen. Herschik deze met slepen-en-neerzetten.
  5. Preview de service en klik op Opslaan.