Een meldingscategorie toevoegen

Platform: Desktop

1. Klik op Meldingen in de zijbalk aan de linkerkant.
  2. Klik op het instellingenicoon (⚙️)rechtsboven op de pagina.
  3. Selecteer + Categorie onderaan de pagina.
  4. Vul de naam van de categorie in en stel de zichtbaarheid in voor meldingen in deze categorie. Standaard doorlopen meldingen in deze categorie statussen zoals Open, In behandeling, Opgelost, Gesloten.
  5. Wijs automatisch gebruikers toe aan meldingen binnen deze categorie.
  6. Maak de categorie eventueel een subcategorie van een bestaande categorie.
  7. Klik op Opslaan.