1. De basis: uitleg over de structuur van Chainels

Chainels is het community platform voor winkelbestemmingen: winkelcentra, outlets, winkelstraten en binnensteden.
 Een oplossing waarbij alle belanghebbenden elkaar informeren en samenwerken op onderwerpen als marketing, veiligheid, facilitair management en bestuur. We maken de interne communicatie moeiteloos en bieden huurders gemakkelijke toegang tot premiumdiensten. Bespaar tijd en geld & zie de tevredenheid en betrokkenheid van je huurders snel toenemen! Het gebruik van Chainels helpt je om betere samenwerking en een efficiëntere communicatie te bewerkstelligen tussen managers, huurders, beveiligingspersoneel, serviceproviders en eigenaars.

Het Chainels-platform is, net als de meeste moderne softwarediensten, beschikbaar op het web (op www.chainels.com) en via de Chainels-app. De website werkt goed op alle moderne browsers en heeft een responsieve interface, wat betekent dat het portal zich aanpast aan verschillende schermformaten. De Chainels-app is beschikbaar voor zowel Android als iOS. De apps zijn native gebouwd, wat de beste gebruikerservaring voor de twee besturingssystemen garandeert.

Chainels is een Software as a Service (SaaS) oplossing, wat betekent dat het een licentie heeft op basis van een abonnement en centraal wordt gehost. Het platform heeft dezelfde structuur voor al onze klanten, met een scala aan optionele functies. Aan het begin van de site zorgen we ervoor dat het portaal is ingesteld op een manier die het beste aan je behoeften voldoet.

Structuur

Op Chainels heeft elk winkelgebied zijn eigen, beveiligde, online community. Om te dienen als een oplossing voor meerdere belanghebbenden, bestaat een community uit bedrijven en hun respectieve gebruikers. Elke gebruiker heeft toegang tot het portaal met zijn e-mailadres en wachtwoord naar keuze.

Een succesvolle community vereist actieve gebruikers. En omdat gebruikers niet constant naar het portal kijken, is het van vitaal belang dat ze een melding krijgen wanneer er iets belangrijks gebeurt. Gebeurtenissen zoals nieuwe berichten en nieuwe gebruikers geven e-mailnotificaties en in-app push-notificaties. Omdat sommige gebeurtenissen misschien relevanter zijn dan andere, hebben zowel de communitymanagers als de gebruikers zeggenschap over hun notificatievoorkeuren.

De meeste Chainels-communities zijn samengesteld uit gebruikers en organisaties met een grote verscheidenheid aan rollen en autorisaties. Het is daarom belangrijk dat de juiste mensen de juiste inhoud ontvangen en toegang hebben tot de services die op hen van toepassing zijn. In het portal gebruiken we groepen om gebruikers van elkaar te scheiden. Groepen kunnen worden gevormd op bedrijfsniveau (bijvoorbeeld retail vs. voedsel & drank) en een gebruikersniveau (bijv. winkelmanager vs. personeel). Gebruikers kunnen verschillende autorisatieniveaus hebben. Naast reguliere gebruikers zijn er bijvoorbeeld community- en bedrijfsbeheerders die bepaalde technische rechten hebben.

Lees verder | Management: organiseer je community