Een bericht verplaatsen naar de bovenkant van een tijdlijn of kanaal

Tip: Dit is een effectieve manier om belangrijke berichten weer onder de aandacht te brengen of cruciale informatie te herhalen.

Platform: Desktop

1. Navigeer naar Berichten via de zijbalk.
  2. Zoek het bericht dat je opnieuw wilt benadrukken en klik erop.
  3. Klik op het tandwielpictogram in de pop-up rechtsboven en kies voor Stuur een herinnering.
  4. Kies vervolgens voor Stuur geen herinnering en selecteer Verplaats bericht naar boven.
  5. Voltooi de actie door op Verzenden te klikken.