Omzetrapportage bijwerken

Platform: Desktop

1. Ga naar Omzetrapportage in de zijbalk aan de linkerkant.
  2. Klik op het instellingenicoon (⚙️) naast de maand waarvan je de omzet wilt bijwerken en kies voor Rapport bewerken. Dit kan alleen voor lopende perioden.
  3. Er opent een venster voor de betreffende maand. Vul de juiste omzet in het veld in.
  4. Klik op Volgende.
  5. Wijzig hier details over transacties en bezoekersaantallen of voeg extra bestanden en opmerkingen toe.
  6. Klik opnieuw op Volgende.
  7. Bekijk het overzicht van de bewerkte informatie. Als alles correct is, vink het vakje onderaan aan en klik op Opslaan.