Wisselen van omgevingen

Let op: Als de wisselknop niet zichtbaar is, heeft u mogelijk slechts één omgeving of meerdere accounts. Log in dat geval uit en opnieuw in met het juiste account, of neem contact op met uw communitymanagement of technische ondersteuning voor hulp.

Platforms: Desktop, iOS, Android

Context: Een 'omgeving' in Chainels is de specifieke community of het bedrijf waarmee u interacteert. U kunt meerdere omgevingen hebben als u:

• Lid bent van meerdere communities.
  • Meerdere bedrijven vertegenwoordigt.
  • Meerdere communities beheert.

Wisselen van Omgeving:

• Desktop: Klik op de wisselknop in de menubalk bovenaan. Een pop-up toont al uw omgevingen. Kies de gewenste omgeving.
  • iOS: Klik op 'Meer' rechtsonder en vervolgens op de wisselknop bovenaan. Kies in de pop-up.
  • Android: Tik op de menuknop linksboven en daarna op de wisselknop. Selecteer de gewenste omgeving in de pop-up.