Object boeken

Let op: Zorg ervoor dat je de beschikbaarheid en specifieke boekingsvoorwaarden van het object controleert voordat je je boeking definitief maakt.

Platform: Desktop

1. Klik op de naam van de boekingenservice in de zijbalk aan de linkerkant.
  2. Kies het object dat je wilt boeken.
  3. Selecteer de datum en tijd voor je boeking rechtsboven op de pagina en klik op Boek.
  4. Kies de tijdslots die je wilt boeken en klik op Volgende.
  5. Klik op Boek na het controleren van de boekingsbevestiging. Afhankelijk van de instellingen is je boeking nu bevestigd of wacht het op goedkeuring.