Een boekbaar object (on)beschikbaar maken op bepaalde tijden of datums

Note: Met deze instellingen kun je effectief de beschikbaarheid van boekbare objecten beheren voor specifieke perioden.

Platform: Desktop

1. Klik op de naam van de boekingenservice in de zijbalk aan de linkerkant.
  2. Klik rechtsboven op de pagina op het tandwielicoon (⚙️).
  3. Klik naast het boekbare object dat je wilt bewerken op het tandwielicoon en selecteer Bewerken.
  4. Kies Configuratie van tijdslots in de zijbalk.
  5. Selecteer Voeg beperking toe en kies de gewenste optie.
  6. Configureer de kaart(en) met beperkingen om het boekbare object (on)beschikbaar te stellen op bepaalde datums of tijden.
  7. Klik op Opslaan.