Een bericht inplannen

Tip: Het inplannen van berichten zorgt voor een efficiënte planning en garandeert dat je communicatie op het meest geschikte moment wordt bezorgd. Het is een nuttige functie voor het behouden van consistente betrokkenheid binnen je community.

Platform: Desktop

1. Volg stap 1 t/m 7 van het artikel Hoe schrijf ik een bericht? om je bericht te creëren.
  2. Onderaan de pagina vind je de knop Verzenden met aan de rechterkant een pijltje. Klik op dat pijltje en selecteer Inplannen. (Let op: door op de knop Verzenden zelf te klikken wordt je bericht direct verzonden. Zorg ervoor dat je op het pijltje klikt om het bericht in te plannen.)
  3. Selecteer de datum en tijd waarop je wilt dat het bericht wordt verzonden en klik vervolgens op Inplannen.