Een ingepland bericht bewerken of verwijderen

Tip: Het effectief beheren van ingeplande berichten zorgt voor tijdige en relevante communicatie binnen je community. Controleer regelmatig je ingeplande berichten voor eventuele updates of verwijderingen.

Platform: Desktop

1. Klik op Berichten in de zijbalk aan de linkerkant.
  2. Wanneer je met je muis door de kanalen bladert, verschijnt er een pijl aan het rechtereinde van de kanalen. Klik op deze pijl om de andere kanalen te bekijken. Uiteindelijk zie je een kanaal genaamd Ingepland, dat de berichten bevat die zijn ingepland om verzonden te worden. Klik op dit kanaal.
  3. Klik op het bericht dat je wilt bewerken of verwijderen en klik op het tandwielpictogram rechtsboven in de pop-up. Selecteer nu Bewerken als je het bericht wilt wijzigen of selecteer Verwijder als je het bericht wilt verwijderen.