Uw formulierinzending bijwerken op verzoek

Platform: Desktop

1. Klik op de Formulieren in de zijbalk aan de linkerkant en selecteer Mijn inzendingen.
  2. Onder Uw invoer is vereist vind je de inzendingen die aangepast moeten worden.
  3. Kies de inzending die bijgewerkt moet worden, en klik vervolgens op Inzending bewerken na het lezen van eventuele opmerkingen.
  4. Voer alle benodigde wijzigingen door en klik op Opslaan om de inzending opnieuw in te dienen.