Inzendingen van formulieren goedkeuren, weigeren of wijzigingen

Platform: Desktop

1. Klik op Formulieren in de zijbalk aan de linkerkant en kies voor Inzendingen beheren.
  2. Onder Wachtend op goedkeuring vind je de inzendingen die beoordeeld moeten worden.
  3. Selecteer de inzending die je wilt goedkeuren of weigeren, en klik vervolgens op Goedkeuren, weigeren of bijzigingen aanvragen. Je kunt optioneel een opmerking delen met de indiener.