Het aanmaken van een OAuth-client

Deze handleiding biedt de eerste stappen om verbinding te maken met onze API.

Je kunt OAuth-clients maken voor zowel je demo- als live-omgevingen.

1. Ga naar het ontwikkelaarsgedeelte van jouw community

Voor demo-omgevingen ga naar https://demo.chainels.com/developer

Voor live-omgevingen ga naar https://chainels.com/developer
  2. Klik op 'Jouw OAuth-clients' in het linkermenu.
  3. Klik op de knop 'Client aanmaken'.
  4. Geef de OAuth-client een naam.

Je kunt bijvoorbeeld "Postman-client" gebruiken.
  5. Voeg een beschrijving toe om het doel van deze client te identificeren.
  6. Voer de omleidings-URL in.

Deze is vereist voor OAuth 2.0. Raadpleeg de OAuth-documentatie voor referentie.

Gebruik http://localhost als je er geen hebt..

7. Klik op het resultaat dat verschijnt onder het invoervak.
  8. Klik op 'Opslaan'.

9. Bevestig dat de client is aangemaakt.