Inactiviteitsherinnering inschakelen voor een melding

Platform: Desktop

1. Ga naar Meldingen in de zijbalk links.
  2. Klik op het instellingenpictogram rechtsboven op de pagina.
  3. Scroll naar de configuratietabel en selecteer de probleemcategorie die je wilt configureren.
  4. Klik op het instellingenpictogram naast de categorie en selecteer Bewerken.
  5. Scroll naar beneden naar Kwaliteit van Dienstverlening.
  6. Kies Inactiviteitsherinnering inschakelen.
  7. Stel het tijdsinterval in voor het verzenden van een herinnering aan de rapporteur voor een statusupdate na inactiviteit.
  8. Klik op Opslaan om de wijzigingen toe te passen.