Berichten dupliceren

Tip: Let erop dat de accountnaam van de gebruiker wordt gehanteerd als de auteur van het bericht. Dit is handig voor het hergebruiken en aanpassen van berichten voor verschillende kanalen of doeleinden.

Platform: Desktop

1. Klik op Berichten in de zijbalk links.
  2. Klik op het bericht dat je wilt dupliceren.
  3. Klik op het tandwielpictogram rechtsboven in het bericht en selecteer Dupliceer bericht.
  4. Selecteer de community waar je het bericht naartoe wilt dupliceren (wanneer je lid bent van meer dan één community).
  5. Selecteer het Kanaal waar je naartoe wilt dupliceren.
  6. Klik op Opslaan als concept om het bericht als concept te kopiëren, of klik op Direct verzenden als je het bericht direct wilt plaatsen in het kanaal.