Een conceptbericht bewerken of verwijderen

Platform: Desktop

1. Klik op Berichten in de zijbalk links.
  2. Blader door de kanalen en klik op de pijl aan het rechteruiteinde om andere kanalen te bekijken. Er verschijnt een kanaal genaamd Concepten, met berichten die als concept zijn opgeslagen. Klik op dit kanaal.
  3. Klik op het bericht dat je wilt bewerken of verwijderen, klik dan op het tandwielpictogram rechtsboven in de pop-up. Selecteer Bewerken om wijzigingen aan te brengen of Verwijderen om het bericht te verwijderen.