Een als concept opgeslagen bericht verzenden

Platform: Desktop

1. Klik op Berichten in de zijbalk links.
  2. Blader door de kanalen en klik op de pijl aan het rechteruiteinde om andere kanalen te bekijken. Een kanaal genaamd Concepten, met berichten die als concept zijn opgeslagen, zal verschijnen. Klik op dit kanaal.
  3. Klik op het conceptbericht dat je wilt verzenden, klik op het tandwielpictogram rechtsboven in de pop-up en selecteer Bewerken.
  4. Selecteer de ontvangers van het bericht en bewerk het bericht indien nodig. Klik op Verzenden om het bericht direct te versturen, of plan het bericht in door op het pijltje rechts van de Verzend-knop te klikken en Inplannen te selecteren.